Zoeken naar domeinnaam verkopen prijs

domeinnaam verkopen prijs
 
3 manieren om je domeinnaam te verkopen Hostnet Academy.
Bedenk dat daarbij de prijs van je domeinnaam omhoog gaat en je deze minder snel zult verkopen, dan wanneer je zelf de onderhandeling doet. Domeinhandel via social media. Naast de 2 bovenstaande mogelijkheden zijn er ook mogelijkheden om je domeinnaam via social media te verhandelen.
domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
Sommige domeinnamen zoals sex.com, poker.com, sports.com etc kunnen voor miljoenen verhandeld worden. Een makkelijk te onthouden domeinnaam voor mond aan mond reclame is goud waard voor een bedrijf. De prijs wordt doorgaans gewoon onderhandeld, tenzij je een veiling doet en de hoogste bieder gewoon het behaalde bedrag betaalt dit kan inderdaad via ondermeer Sedo, een erg bekende domein doorverkoop dienst.
Domeinnaam vrij? 1000 extensies controleren, kopen registreren.
Concreet gaat u, om een domeinnaam bij Combell te registreren, naar de rubriek domeinnaam registreren. U controleert eerst of de domeinnaam nog vrij is, door de gewenste domeinnaam in het zoekvak in te tikken, en op de knop Controleer te klikken. U krijgt dan een uitgebreide lijst met de verschillende mogelijkheden die nog beschikbaar zijn bij de landencodes be, nl, eu en de generische TLD's' com, net, info enz, met daarnaast de prijs die u zou moeten betalen bij een eventuele registratie.
Domeinnaam verkopen XXL Webhosting.
Zet het domein te koop op een online marktplaats en verkoop je domein voor een mooie prijs! Zet je domeinnaam te koop. Gebruik je een domeinnaam niet meer actief en overweeg je om deze te verkopen? In ons dashboard kun je met een muisklik je domeinnaam te koop zetten, waarbij jij de bieden-vanaf" en koop-nu" prijzen bepaalt.
Te koop: domeinnaam. Prijs: 15, miljoen euro.
Domeinnaam Domeinnaam kopen Domeinnaam te koop Meer topics Domeinnamen Domeinnamen kopen Prijs domeinnaam Prijs domeinnamen Sterke domeinnaam Sterke domeinnamen. 15.11.2013 Digital inspiration Te koop: domeinnaam. Prijs: 15, miljoen euro! Yahoo heeft geld nodig en dus zet de internetgigant een hele resem domeinnamen in de etalage. Onder de veilhamer gaan onder andere sandwiches.com, crackers.com en av.com. Die laatste wil Yahoo laten voor een slordige 15, miljoen dollar! 305 Yahoo-domeinnamen te koop. Yahoo verkoopt in totaal 305 internetdomeinnamen. Daaronder pareltjes als crackers.com en sandwishes.com. Bedrijven die daar interesse in hebben, verkopen dus bij voorkeur crackers of sandwiches, óf ze moeten er op zijn minst iets mee te maken hebben, natuurlijk.
koop domeinnaam domeinnaam check domeinnaam verkopen.
Zo werd bijvoorbeeld belgacom.be geregistreerd door iemand die geen enkele band had met het bedrijf Belgacom en die nadien probeerde de domeinnaam tegen een buitensporige prijs te verkopen. Is jouw domeinnaam 10 miljoen dollar waard? Wie weet word je wel gecontacteerd door een groot merk met de vraag om je domeinnaam te verkopen.
Domeinnaam verkopen prijs Webwinkel Forum.
Het forum voor de webwinkel eigenaar en bezoeker van webwinkels. Domeinnaam verkopen prijs. Berichten: 5 Lid geworden op: 30 september 2014. Domeinnaam verkopen prijs. 02 oktober 2014. Heeft iemand hier ervaring met het verkopen van een domeinnaam? Ik heb een geïnteresseerde in een bepaalde domeinnaam die ik al enige tijd heb geregistreerd.
Waarde van een domeinnaam Ondernemen Internet. Combined Shape.
De registratie van een nl-domein kost tussen de 10 en de 40 euro per jaar. De exacte prijs hangt af van de kosten die de provider, die de registratie voor u aanvraagt, rekent. Voor een com-domein bent u ongeveer hetzelfde kwijt. Hoe gering de investering ook is, een gewilde domeinnaam kan gemakkelijk 50 tot 100 keer het geïnvesteerde bedrag opbrengen.
Handel in domeinnamen DNEX.be.
De handelsplaats Sedo.com liet me weten dat voor het be-domein er sinds begin 2003 tot november 2006 zo'n' 324 geregistreerde publiek bekend gemaakte verkopen waren. De gemiddelde verkoopprijs bedroeg 790 EUR per domeinnaam. Deze publieke verkopen zijn echter slechts het tipje van de ijsberg.
NL Domeinnaam verkopen? Veams.
Domein verkoop vragen? Bel Adrian van Veams 31 050 8515320 ma vr 0900-1800: uur of mail domeinnaam@veams.nl. Domeinnaam te koop aanbieden. Wanneer bent u het beste te bereiken? Domeinnaam die u wilt aanbieden? Voor welke prijs wilt u de domeinnaam verkopen?
Verkoop uw domeinnamen via het platform van Sedo.
Nu nog de koopoptie en prijs aangeven en opslaan en daar is uw aanbod al te vinden op onze wereldwijde domeinmarktplaats. Sedo zorgt voor de rest. Zodra uw domein is verkocht, wordt onze kosteloze trustservice geactiveerd: na ontvangst van de betaling dragen wij uw domein over aan de koper. Wanneer is het het waard een domeinnaam te verkopen.:
Internet-frustratie: Domeinhandelaars of zijn het nu domeinkapers? Dailybits.be.
Dit heeft voor en nadelen. Soms vragen ze een veel te lage prijs en soms denken ze dat ze rijk kunnen worden en vragen ze een onrealistische prijs. Het ergste is als ze gewoon niet willen verkopen en de domeinnaam ongebruikt laten.

Contacteer ons