Resultaten voor domeinnaam verkopen welke prijs

domeinnaam verkopen welke prijs
 
Wat is de waarde van mijn domeinnaam?
Wat is een domeinnaam? Welke domeinnaam kiezen? Sponsoring gratis domeinnaam. Wat is de waarde van mijn domeinnaam? Gepubliceerd op dinsdag 14 mei 2013. Wat is de waarde van mijn domeinnaam? We krijgen regelmatig de vraag hoeveel een domeinnaam eigenlijk waard is.
Een domeinnaam 2e hands kopen en verkopen: de do's-and-don'ts' DNS Belgium.
Benader andere partijen die een gelijkaardig project hebben, en bied hen de domeinnaam aan. Hebt u nog geen website op deze domeinnaam, maak dan een zogenaamde parkeerpagina" aan, met de vermelding dat de domeinnaam te koop is. Via gespecialiseerde veilinghuizen zoals Sedo.com kan u uw domein openbaar laten verkopen.
Domeinnaam kopen of verkopen. Vergrootglas. caret-down. Drupal. Webhosting. Joomla! Magento. Search. icon-sort-down. icon-user. WordPress. search. sort-down. User.
Er zijn geen verplichtingen of regels bij het bepalen van een prijs voor een domeinnaam. Je kunt zelf bepalen wat je voor een domeinnaam vraagt. Natuurlijk geldt hier wel dat je redelijk moet blijven als je je domeinnaam echt wilt verkopen.
Hoeveel is mijn domeinnaam waard? Undeveloped.
Zoals jullie zien is het niet eenvoudig om een domeinnaam een specifieke waarde te geven. Vaak is het een inschatting en moet je voor jezelf bepalen wat jij de domeinnaam waard vind. Stel voor jezelf een minimaal bedrag in dat je ervoor wilt hebben en maak van de prijs een vraagprijs, zodoende heb je altijd de mogelijkheid om te onderhandelen met de potentiële koper. Ben je benieuwd welke prijzen er gehanteerd worden op onze marktplaats?
Waarde van een domeinnaam Ondernemen Internet.
De registratie van een nl-domein kost tussen de 10 en de 40 euro per jaar. De exacte prijs hangt af van de kosten die de provider, die de registratie voor u aanvraagt, rekent. Voor een com-domein bent u ongeveer hetzelfde kwijt. Hoe gering de investering ook is, een gewilde domeinnaam kan gemakkelijk 50 tot 100 keer het geïnvesteerde bedrag opbrengen.
Handel in domeinnamen DNEX.be.
Er is geen wettelijke bepaling die een verbod instelt op de handel in domeinnamen, ook DNS.BE vermeldt in haar algemene voorwaarden nergens dat het verboden zou zijn domeinnamen op frequente basis te kopen en/of te verkopen. De handel in domeinnamen die inbreuk maken op intellectuele rechten wordt via de Wet van 26 juni op het Wederrechtelijk Registreren van Domeinnamen wel aan banden gelegd. De algemene voorwaarden van DNS.BE stellen overigens eveneens beperkingen aan welke domeinnamen geregistreerd en bijgevolg verhandeld kunnen worden. Zowel in Nederland artikel als de Verenigde Staten uitspraak arbiter is handel in domeinnaam principieel toegelaten voor zover geen inbreuk gepleegd wordt op intellectuele rechten van derden.
Domeinnaam verkopen prijs Webwinkel Forum.
Re: Domeinnaam verkopen prijs. 11 november 2014. Om welke domeinnaam en extentie nl/.com etc gaat het precies? Handleiding voor de opzet van een WooCommerce webshop. Deel 2: Producten versturen en verzendkosten berekenen binnen WooCommerce. Berichten: 222 Lid geworden op: 31 januari 2012. Re: Domeinnaam verkopen prijs.
De waarde van domeinnamen.
Heb je altijd al willen weten hoe je kunt bepalen hoeveel je domeinnaam waard is? Bij WebChamp krijgen we die vraag regelmatig van mensen die hun domeinnaam willen verkopen of andermans domein willen kopen, of van mensen die gewoon nieuwsgierig zijn naar de waarde van hun domein. Vandaag hebben we een video met een aanvullende blogpost waarin we dit uitgebreid uit de doeken doen doe er je voordeel mee! Hoe bepaal je de waarde van een domeinnaam? Je bent al een tijd bezig op het Internet en bouwt aan je website of webshop. Vroeg of laat stel je de vraag welke vraagprijs reëel zou zijn als je de site van de hand zou doen.

Contacteer ons