Op zoek naar domeinnaam verkopen welke prijs?

domeinnaam verkopen welke prijs
 
Domeinnamen verkopen met Flippa REG DIER.
Ook belangrijk is het instellen van een eindtermijn voor het bieden en verkopen. En dan maar wachten. Flippa houdt je per mail op de hoogte van elk bod dat er wordt gedaan op je site maar je kan het ook op Flippa.com zelf gadeslaan natuurlijk. Om de verkoop te stimuleren kan je extra berichtjes plaatsen bij de listing van je site. Geïnteresseerde kopers kunnen op dezelfde manier extra informatie vragen bij je listing. Iedereen die Flippa.com bezoekt kan de domeinnamen die op dat moment te koop zijn gaan bekijken op https//flippa.com/domains.: Op die pagina kan je op verschillende manieren gaan sorteren: op prijs, datum, meest actief., Voor iedereen interessante pagina's' op Flippa.com. Just sold domains: https//flippa.com/domains/just-sold.: Hier kan je bekijken welke domeinnamen net verkocht zijn en voor hoeveel. Een directe live manier om na te gaan welk soort domeinnaam nu verkoopt en voor hoeveel.
Domeinnaam registreren? Enkele belangrijke tips!
Dat kan via deze link Dit is de partij die domeinnamen registreert voor bedrijven, instellingen of personen. Naast het verkopen van webadressen, kunt u bij een registrar vaak ook terecht voor andere services zoals hosting, webdesign enzovoort. U doet er goed aan om die partijen onderling te vergelijken. Prijs en service kunnen namelijk sterk verschillen. Bezorg de nodige info aan de partij die uw domeinnaam zal registreren, zodat die de registratie kan doen.
Doorverkoop van concerttickets FOD Economie.
Ondernemingen die op grote schaal tickets opkopen om via het internet door te verkopen, zijn in de meeste gevallen in het buitenland gevestigd. Kijk uit en denk goed na voor u zich op de verkoopsite stort die als eerste in de resultatenlijst van de zoekmachines verschijnt. Doorverkoopwebsites, die door hun vormgeving kunnen doen vermoeden dat ze zelf achter de organisatie van het concert zitten, spelen op speculatie. Zij profiteren van het feit dat de tickets pas meerdere maanden na de betaling zullen worden geleverd, meestal enkele dagen voor het evenement. Met als risico dat de vraag ruim het aanbod overstijgt en er dus niet voldoende tickets beschikbaar zijn eenmaal het zover is, en u loopt het risico het langverwachte concert niet te kunnen bijwonen. In het beste geval betaalt de legitieme doorverkoper u terug; in het slechtste geval, wanneer de site een valse site was, heeft de fraudeur de nodige tijd gehad om zijn ontvangsten te versluizen en zelf met de noorderzon te verdwijnen. Dat bedrog gaat als volgt in zijn werk. De fraudeurs registreren een domeinnaam die de indruk wekt dat het gaat om een officieel verkooppunt voor concerttickets.
Domeinnaam verkopen? Simpel snel een groot bereik bij Catchtiger.
Top 10 vragen. Welke betalingsmethodes accepteren jullie? Meld je gratis aan! Plaats een bod Nog geen account? Meld je aan voor een account. No cure, no pay. Biedingen vanaf 25., Elke dag nieuwe veilingen. 1 jaar gratis domeinregistratie. Onthouden Wachtwoord vergeten? MAAK GRATIS JOUW ACCOUNT AAN. Door op registreer nu te klikken maak je een account aan en ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Terug Wachtwoord vergeten? Vul hieronder je emailadres in om je wachtwoord te resetten. Je domeinnaam verkopen? Wil jij graag een domeinnaam verkopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld jouw domeinnaam dan nu aan bij CatchTiger; helemaal gratis! Via onze Marktplaats wordt jouw domeinnaam dagelijks aan potentiële kopers vertoond. Hierbij bepaal jij zelf het minimale bod! Snel en eenvoudig jouw domeinnaam verkopen voor de juiste prijs doe je bij CatchTiger.
Waarde van een domeinnaam Ondernemen Internet. Combined Shape.
De registratie van een nl-domein kost tussen de 10 en de 40 euro per jaar. De exacte prijs hangt af van de kosten die de provider, die de registratie voor u aanvraagt, rekent. Voor een com-domein bent u ongeveer hetzelfde kwijt. Hoe gering de investering ook is, een gewilde domeinnaam kan gemakkelijk 50 tot 100 keer het geïnvesteerde bedrag opbrengen.
Handige tips om een goede domeinnaam te kiezen Combell blog.
Haal uw businessplan terug boven. Een domeinnaam kiezen is net als de naam kiezen voor uw bedrijf bij de oprichting ervan. Ook toen hebt u ongetwijfeld, bij het opstellen van het bedrijfsplan, nagedacht over verschillende vragen: wat is mijn business, welk product ga ik vervaardigen of verkopen, welke dienst ga ik leveren?
Wat is de waarde van mijn domeinnaam?
Domeinnaam verhandelen Trade. Wat is een domeinnaam? Welke domeinnaam kiezen? Sponsoring gratis domeinnaam. Wat is de waarde van mijn domeinnaam? Gepubliceerd op dinsdag 14 mei 2013. Wat is de waarde van mijn domeinnaam? We krijgen regelmatig de vraag hoeveel een domeinnaam eigenlijk waard is.
Technische domeinnaam informatie.
De meeste domeinnaam registratiebedrijven bedrijven die domeinnamen verkopen zullen uw nieuwe domeinnaam op hun naamservers installeren, tenminste tot U ze naar ergens anders wilt verhuizen. Indien U een domeinnaam verhuist, transfereert U in principe het koppelingsrecht tussen die domeinnaam en zijn IP-adres naar een andere naamserver.
Domeinnaam verkopen prijs Webwinkel Forum.
Re: Domeinnaam verkopen prijs. 11 november 2014. Om welke domeinnaam en extentie nl/.com etc gaat het precies? Handleiding voor de opzet van een WooCommerce webshop. Deel 2: Producten versturen en verzendkosten berekenen binnen WooCommerce. Berichten: 220 Lid geworden op: 31 januari 2012. Re: Domeinnaam verkopen prijs.
Domeinveiling Koop en verkoop je domeinnamen GoDaddy BE.
We bieden je een taxatie aan voor je domein zodat je een geschatte verkoopprijs hebt. Je kunt die prijs wanneer je maar wilt aanpassen. We bieden je ook een duidelijk overzicht van onze commissietarieven voor alle premium-vermeldingen, zodat je een goed beeld hebt van het hele proces. Hoe sluit ik mij bij de veilinggemeenschap aan, en welke lidmaatschapsvoordelen krijg ik? Om je aan te kunnen melden, moet je een jaarlijks GoDaddy Veilingen lidmaatschap voor 499, per jaar aanschaffen. Wanneer je eenmaal een lidmaatschap hebt, kun je gebruikmaken van voordelen als onze Veilingen tools, waarmee je je kunt voorbereiden op het kopen of verkopen van domeinen. Nadat je je bij de veilinggemeenschap hebt aangesloten, leer je al snel de ins en outs van de veilingwereld en kun je aan de slag met het investeren in domeinnamen en zo geld verdienen., Logo's' en handelsmerken van derden zijn eigendom van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden. Bron: Zetetic is een onafhankelijk bedrijf op het gebied van domeinnaam wederverkoop marktonderzoek en beoordeling.
Handel in domeinnamen DNEX.be.
Er is geen wettelijke bepaling die een verbod instelt op de handel in domeinnamen, ook DNS.BE vermeldt in haar algemene voorwaarden nergens dat het verboden zou zijn domeinnamen op frequente basis te kopen en/of te verkopen. De handel in domeinnamen die inbreuk maken op intellectuele rechten wordt via de Wet van 26 juni op het Wederrechtelijk Registreren van Domeinnamen wel aan banden gelegd. De algemene voorwaarden van DNS.BE stellen overigens eveneens beperkingen aan welke domeinnamen geregistreerd en bijgevolg verhandeld kunnen worden. Zowel in Nederland artikel als de Verenigde Staten uitspraak arbiter is handel in domeinnaam principieel toegelaten voor zover geen inbreuk gepleegd wordt op intellectuele rechten van derden.
Wat is de waarde van een domeinnaam? Marketingfacts.
videocamera's' per jaar verkopen door deze domeinnaam. Stel dat u per camera EUR 150, verdient, dan maakt u door deze domeinnaam een. jaarlijkse extra winst van EUR 10950. Stel dat u een bedrag leent en daarmee een domeinnaam koopt. Dan zult u rente.

Contacteer ons