Zoeken naar uw domein registratie

uw domein registratie
 
Registreer een domeinnaam.
De domein is geblokkeerd of gereserveerd door de Europese instellingen, de lidstaten van de EU, kandidaat-lidstaten of Leden van de Europese Economische Ruimte EER. Tips voor het registreren van uw domein. Kies een domeinnaam die gemakkelijk uitspreekbaar is en gemakkelijk is om te onthouden.
Domeinnamen registreren en verhuizen EasyWebshop.
Gratis domeinnaam voor webshop. Als u reeds gebruik maakt van de Basic, de Professional of de Business versie en dit uw eerste domeinnaam is, dan is de registratie inbegrepen in de prijs van de webshop en hoeft u geen meerkost te betalen. In andere gevallen wordt de standaardprijs voor een domeinnaam aangerekend, telkens voor een periode van 1 jaar. Een domeinnaam verhuizen domein transfer.
Domeinregistratie.
Wijzigingen gebeuren zonder meerkost in de online domein manager.; 24/24 helpdesk met gratis nummer en e-mail. Registreer of verhuis uw domeinnaam! Vul uw gewenste domeinnaam in.: Uw BE domeinnaam al vanaf 25 per jaar! 21% BTW en enkel indien. vooraf geregistreerd per 10 jaar. Kies een extensie.: eu registratie Meer extensies.
Domeinnamen registreren, kopen of verhuizen.
Registreer uw domein gemakkelijk in enkele stappen. Beheer uw domein via het online controlepaneel. Uitgebreid gratis dienstenpakket. Verwijzing naar uw website URL forwarding. Verwijzing naar uw huidige mailbox e-mail forwarding. Gebruik van onze nameservers. Koppeling van uw bestaande hosting. Basis voor uw website en e-mail. Koppel uw website bedrijf, product, promocampagne, vereniging, blog., E-mail met uw eigen domeinnaam. Gratis support via e-mail of telefoon. Bel onze medewerkers op 09 326 90 94. Stuur een e-mail naar cloudsupport@telenetgroup.be. Bekijk de veelgestelde vragen op de online help. Neem contact op voor persoonlijk advies. We bekijken samen wat de beste oplossing voor uw bedrijf is, vandaag en morgen. 0800 66 008. Of stel uw vraag. Beheer uw hosting diensten via het MyCloud online controlepaneel. Nieuwe generieke extensies. We registreren domeinnamen met meer dan 500 extensies snel en efficiënt. Daarnaast kunt u ook rekenen op een reeks van gratis diensten die inbegrepen zijn bij de registratie van elke domeinnaam.
EU domeinnaam registreren. Eenvoudig en snel uw eu domein. AlfaNet.be.
Het komt zeer professioneel over bij klanten en contactpersonen. Bovendien is het na registratie ook mogelijk eu e-mailadressen aan te maken. AlfaNet biedt u meer dan domeinnamen. Als domeinnaamhouder kan u bij AlfaNet ook terecht voor betrouwbare webruimte en het bouwen van uw website. Zo hoeft u geen vreemden aan te spreken om uw domeinnaam maximaal te benutten. Waar wacht u nog op? Registreer hierboven uw eu domeinnaam. Een eu domein verhuizen.
Controleer meteen of uw domeinnaam nog beschikbaar is. Xenius.be.
Na de opzoeking heeft u de keuze om het domein te registreren of te verhuizen naar Xenius. Bij elke domeinregistratie zijn DNS-management en een doorstuurfunctie gratis inbegrepen, daarnaast krijgt u ook toegang tot ons online controlepaneel Mijn Xenius waarmee u 24x7 een glashelder overzicht heeft van uw domeinnamen en de status daarvan.
Hulp: Een eigen domeinnaam koppelen www.mijndokter.be.
U heeft een eigen domeinnaam gekocht via een registrar of via uw IT-specialist.: U vraagt uw registrar om een CNAME en een TXT record voor uw domein aan te maken. U dient CNAME records aan te maken van het domein naar websites.mijndokter.be.
Domeinen.
Wanneer een domein wordt getransfereerd is één jaar registratie inbegrepen. Indien u een domeinnaam registreerd zonder een hostingpakket kan u via het controle paneel de URL en mail forwarding beheren. Kostprijs is 8 euro per jaar per domein. Wat is een domein? Een domeinnaam is, eenvoudig gezegd, een adres op het internet. Met dit adres kunt u met uw bedrijfsnaam, merknaam, persoonlijke naam of zomaar een naam, bereikbaar zijn op het internet.
Domeinnamen registreren.
Uw domeinnaam transfereren naar ClearMedia is gratis en eenvoudig. Gratis transfer van uw domeinnaam. Naast de gratis transfer, geniet u bij uw domeinnaam tal van extra diensten zoals mail forwarding zie kader rechts voor meer voordelen. Uw domeinnaam transfereren is eenvoudig.
EU domeinnaam registreren in 2 min 10 GRATIS diensten Combell.
Gratis Onbeperkt aantal e-mailaliassen voor mail forwarding. Gratis Stuur bezoekers door met domein forwarding. Gratis 24/7 Nederlandstalige support. Gratis Gebruiksvriendelijk controlepaneel. Gratis 90 dagen niet-tevreden, geld-terug garantie. Gratis e-book met marketingtips. Gratis 75 AdWords voucher. eu domeinnaam registreren? Prijzen voor een eu domeinnaam. Activatie 1 jaar 2 jaar 3 jaar 5 jaar 10 jaar. Prijs 1ste jaar, daaropvolgende jaren normale prijs. Bekijk alle extensies. EU domeinnaam registreren. De eu extensie is één van de nieuwe domeinnamen die nu vrij te registreren is. Een eu domeinnaam registreren is trouwens super makkelijk. Hierboven vraagt u de registratie in slechts 2 minuten aan en kan u aan de slag. Aangezien het om een vrij recente domeinextensie gaat zijn er nog veel namen beschikbaar. Voor de registratie van een eu domeinnaam geldt het first come, first served principe. Heeft u interesse om een eu domeinnaam te registreren en hij is vrij, dan wacht u beter niet te lang om deze te vast te leggen. Er is namelijk altijd de kans dat iemand anders exact dezelfde naam op dit moment wil registreren. Registreer daarom vandaag nog uw eu domeinnamen.
Registreer nu uw domeinnaam tegen de goedkoopste prijs HostYou.
HostYou kiest voor een zeer lage standaardprijs om uw domein te parkeren, met slechts een kleine extra kost om enkele basis diensten te activeren. Betaal niet voor diensten die u niet gebruikt. Volledige controle over wie eigenaar is van het domein.
Domeinnaam registreren? Domeinregistratie bij de 1 registrar in België.
Registreer nu uw BE domeinnaam. De be extensie is het officiële top-level domein voor België. 14, 95 /jaar. DESIGN domeinnaam registreren. De design extensie is één van de nieuwe domeinnamen die nu vrij te registreren is. Een design domeinnaam registreren is trouwens super makkelijk. 19, 95 /jaar. Domeinnaam registratie immo.

Contacteer ons