Zoeken naar nederlandse domein registratie

nederlandse domein registratie
 
Domeinnaam Het startpunt voor jouw internet succes.
Alle domeinen verhuis je tegen de laagste prijzen in de Benelux. Elke domein kan gebruik maken van al onze gratis extra's' en is voorzien van de hoogste beveiliging via DNSSEC en TLSA / DANE. Vimexx beheert meer dan 120.000 domeinnamen.
Registreer hier jouw nl domeinnaam.
Een uittreksel van de KvK was noodzakelijk voor de registratie ervan. Toen het nl domein in 2003 beschikbaar werd gesteld voor particulieren, steeg het aantal Nederlandse domeinnamen explosief. In hetzelfde jaar 2003 werd de miljoenste nl domeinnaam geregistreerd en begin 2017 bestonden er al ruim 56, miljoen Nederlandse domeinnamen.
NL domeinnaam registreren? Incl. gratis website Hostnet.nl.
Hostnet is officieel registrar om bij SIDN jouw Nederlandse nl domeinregistratie te regelen. Met de registratie van een nl domeinnaam ben je juridisch houder van het nl domein en heb je tal van mogelijkheden om iets met je nl domeinnaam te gaan doen.
SIDN: Domeinnaam zoeken.
Kijk dan bij SIDN en privacy. Algemene voorwaarden voor nl-domeinnaamhouders PDF document, 239 kb. Technische eisen voor registratie en gebruik van nl-domeinnamen PDF document, 120 kb. Voorwaarden voor het gebruik van de Whois PDF document, 78 kb. Print dit artikel.
Domeinnaam Registreren bij TransIP. Check nu jouw domein!
Ontdek de Knowledge Base. TransIP maakt gebruik van cookies zodat je automatisch kunt inloggen op onze website en de inhoud van je winkelwagen wordt onthouden. We zetten cookies van Google in om activiteiten op onze website te analyseren en onze productpaginas te verbeteren.
nl Domeinnaam Nederland registreren Officiƫle registrar.
1 jaar 2 jaar 3 jaar 5 jaar 10 jaar. Gratis extra's' bij uw nl domeinnaam registratie. Domeinnaam registreren met gratis extra's.' Maak zoveel e-mailadressen als u nodig hebt met uw domeinnaam. De e-mails laat u gratis doorsturen naar uw huidige e-mailadres.
Stichting Internet Domeinregistratie Nederland Wikipedia.
Door de groei en toename van het aantal nl-domeinnamen werd het voor CWI onmogelijk om de Nederlandse domeinnamen te blijven behandelen en exploiteren. Hiertoe besloot Piet Beertema van CWI om samen met een aantal ISPs de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland op te richten, 10 jaar na toezegging van het country code top level domein nl.
Registratie van alle gewenste domeinnnamen Domein-Registreren.nl.
Domein registratie en het beheren van domeinnamen. Webhosting, al vanaf 5, per maand. E-mail gekoppeld aan uw eigen domeinnaam. Transparante prijzen bij Domein-registreren.nl. Bij Domein-registreren.nl zorgen wij er voor dat u de beste service ontvangt tegen concurrerende prijzen, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.
SIDN: Jouw wereld. Ons Domein.
Internetmisbruik in Nederland en bij gTLD's: wat kan je doen? Onderneem snel actie bij online misbruik om de schade te beperken. dinsdag 7 augustus 2018 Veilig internet. Opnieuw Nederlandse exporteur via vals mailadres gedupeerd. Online identificatie nog vaak op basis van vertrouwen.

Contacteer ons