Web Design

Het ontwerp van een website is afgesteld op de wensen van onze klant. Maatwerk is onze passie. Bovendien kunt u de website later uitbreiden volgens uw groeiende behoeften. Modulair maatwerk,  wat kunt u nog meer verlangen?

Wat kunnen we doen?

DigiSite “maakt” niet alleen uw website, ook voor het verder onderhoud kan u een beroep op DigiSite. Kortom u staat er nooit alleen voor. Webdesign – Webwinkel – Webhosting – SEO – Domeinregistratie – Logo ontwerp, u kiest maar.

CMS

Een website die u als klant zelf kan onderhouden betekent dat u van niemand meer afhankelijk bent en dat u de onderhoudskosten tot een minimum kunt beperken.

Webdesign is een vak apart. Uw website is dynamisch doordat u nieuws wilt toevoegen of uw nieuwe producten wilt aanprijzen. Of u kiest voor een statische website om vooral informatie te geven. De website moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf. DigiSite help u hierbij.

DigiSite heeft concact met specialisten in alle werelddelen. Daarom kan DigiSite garanderen dat elke vraag van een klant ook uitvoerd kan worden.

Iedereen wil wel hoog in Google staan en daar dan ook blijven staan. Door de moordende concurrentie in bijna iedere branche is dit nog een heel karwei om te realiseren. Hoog in Google staan betekent ook dat er veel relevante bezoekers op uw website komen. Is uw website dan ook nog goed ingericht en duidelijk, dan zullen uw verkopen stijgen. Daar draait het tenslotte allemaal om.. DigiSite kan u hierbij helpen.

Waarom kiezen voor ons?

   • Bij DigiSite betaalt u nooit teveel. U weet vooraf hoeveel uw website u zal kosten.
   • Vakwerk is voor specialisten. DigiSite beschikt over een wereldwijd netwerk om hieraan te voldoen.
   • Uw behoeften worden vooraf besproken. Elke website is een afzonderlijk project.
   • DigiSite volgt zijn projecten achteraf op, nadat ze afgewerkt zijn, wij laten u niet in de steek.
   • U kan steeds een gratis offerte opvragen, waar wacht u nog op?

Onze tevreden klanten