Meer resultaten voor domeinnaam registratie kosten

domeinnaam registratie kosten
 
De prijzen van de Belgische domeinnamen.
Eind vorige week stuurde eFactornet, een bedrijf dat zich specialiseert in hosting en domeinnaamregistratie, een berichtje over een recente blogposting waarin het grote verschillen aantoont inzake de prijzen van de registratie van Belgische domeinnamen. eFactornet ondersteunende een en ander met een prijsvergelijkende grafiek waarin het zelf aan de onderkant van de prijzenkaart bengelt en Belgacom de duurste aanbieder van BE-domeinnamen blijkt te zijn. eFactornet wijst er op dat in zijn prijzen en in die van de goedkopere registrars de meest courante diensten in de prijs zijn inbegrepen. We vroegen om een reactie van een andere registrar, COMBELL, bij monde van Christophe Van den Bulcke. Christophe Van den Bulcke: De kostprijs van een domeinnaam is vooral afhankelijk van welke diensten je ervoor bij/terug krijgt. Voor de consument is het vooral belangrijk dat hij geen extra kosten meer heeft na het vastleggen van zijn domeinnaam.
De kosten van een domeinnaam.
Mocht jij jouw hosting ook bij STRATO willen onderbrengen, dan is dit uiteraard mogelijk. Bij onze hostingpakketten krijg je zelfs minstens één gratis domeinnaam. Zo bespaar je bij STRATO gemakkelijk op de kosten van je domeinnaam en domeinforward. Bovendien kun je rekenen op de ondersteuning van professionals.
Domeinnaam verhuizen.
Een nameserver bepaalt de link tussen uw domeinnaam en het IP adres van uw web hosting server. U kan een onbeperkt aantal subdomeinen creëren voor uw domeinnaam. Gebruiksvriendelijke on-line tool die u toelaat om op eenvoudige wijze uw domeinnaam te beheren.
Domeinnaam Registreren Prijzen vergelijken.
De tijden dat de kosten van een domeinregistratie meer dan 20 bedroegen zijn voorbij! WebhostingTop10 heeft een lijst samengesteld van registrar bedrijven waar je goedkoop een domein kan registreren. Om het een beetje overzichtelijk te houden hebben we enkel de meest relevante TLDs in de lijst verwerkt zoals de BE, NL en COM domeinnamen zodat je de prijzen kunt vergelijken. De registratie van een domeinnaam verloopt per hosting bedrijf iets anders maar het wijst zichzelf allemaal uit. Eerst natuurlijk even kijken of de gewenste domeinnaam vrij is zodat je hem kunt registreren, dit gebeurd automatisch wanneer je een bestelling plaats.
Wanneer worden de kosten voor het domein afgeboekt? Helpdesk.
Afgezien van de 1, die je vooraf betaalt voor het aanvragen van de resverering, zullen wij geen kosten afboeken zolang jij geen toestemming geeft om de registratie door te zetten. Pas op het moment dat jij aangeeft de domeinnaam daadwerkelijk te willen registreren en deze registratie ook succesvol is, zullen wij de kosten daarvoor incasseren.
One2Web: FAQ domeinnamen.
Wat is er nodig om een domeinnaam te doen functioneren? Hoelang duurt het vooraleer de registratie van een domeinnaam functioneel wordt? Kan ik voorlopig de naamservers van One2Web invullen bij mijn domeinnaam? Zijn naamservers voor domeinnamen hetzelfde als de DNS-servers van mijn toegangsprovider? Hoeveel megabyte webruimte krijg ik bij mijn domeinnaam? Hoeveel e-mail-adressen krijg ik bij mijn domeinnaam? Kan ik domeinnamen goedkoper verkrijgen als ik er meerdere bestel? Zijn er nog bijkomende kosten verbonden aan een domeinnaam?
Domeinnaam Registreren bij TransIP. Check nu jouw domein!
Daarna geldt het reguliere tarief. / Altijd zeker van je gewenste domeinnaam. Met keuze uit meer dan 450 domeinextensies heb je naast oerdegelijke opties als nl en com ook andere extensies die perfect aansluiten op je bedrijf, talent of hobby.
DomeinMonster Blog Goedkoop een Domeinnaam Registreren.
Tegen 23 april zouden dan de eerste domeinnaam extensies een groen licht krijgen. Het zal dan nog zeker enkele maanden duren voor die beschikbaar zullen zijn voor registratie. Het gTLD programma van ICANN blijft de gemoederen verhitten bij voor en tegenstanders. Zo is er de vrees dat private bedrijven met een generieke domeinnaam extensie, zoals book en search, een te sterke greep zouden hebben op het internet. Bovendien zouden de nieuwe domeinnaam extensies bedrijven op kosten jagen om nieuwe domeinnamen te registreren, zouden ze verwarrend zijn voor consumenten en de deur wagewijd open zetten voor criminelen.
Domeinen en DNS, onderschat maar onmisbaar BIT.
Al kost het registreren van een domeinnaam slechts een gering bedrag, de waarde ervan in de markt kan even groot zijn als die van een merk of handelsnaam. Reden dus om te zorgen dat u over de juiste domeinnamen beschikt, plus eventueel de nodige varianten daarop, en dat de registratie daarvan in orde is.
Domeinnaam verhuizen.
Hoe kan ik een eu domein verhuizen? Aan het verhuizen van een domeinnaam naar Doemee.be zijn geen kosten verbonden! U betaalt alleen de normale kosten voor de domeinnaam registratie. Hoe lang duurt een domeinnaam verhuizing? Ik heb al een be domeinnaam.
Goedkoop je domeinnaam registreren kopen in België.
Laat je de domeinnaam vervallen, dan betaal je niets extra maar wordt het wel beschikbaar gesteld voor anderen om te registreren. Verleng je jouw domeinnaam, dan blijf je eigenaar. Bij Easyhost betaal je voor de verlenging de normale prijs van een domeinnaam per jaar, zonder kortingen of extra kosten.
Platform update: domeinregistratie, kosten voor varianten, merken in offertes Lightspeed.
Dit is een update die met name voor de beginnende SEOshop-klanten interessant is, want vanaf nu kunt u uw domeinnaam ook via SEOshop registreren! Dat maakt zowel de registratie als het koppelen van een domeinnaam een stuk eenvoudiger. U kunt dit direct zelf vanuit uw backoffice regelen. Voor nu is deze nieuwe functie in beta en alleen beschikbaar voor demo webshops. Onder ALGEMEEN E-mails domeinen kunt u nu als u een demo webshop heeft een domeinnaam voor uw webshop aanvragen. Klik hiervoor op de groene plusknop. Als u hier uw gewenste domeinnaam invult, ziet u of deze nog beschikbaar is. Ook ziet u andere domeinnamen die nog beschikbaar zijn. U kunt de domeinnaam vervolgens direct afrekenen en deze wordt direct aan uw webshop gekoppeld. Deze functie is momenteel alleen in beta beschikbaar voor demo webshops. Kosten berekenen voor varianten.

Contacteer ons