Meer resultaten voor domeinnaam verkopen

domeinnaam verkopen
 
Domeinnaam verkopen, ervaringen? Internetproviders en Hosting GoT.
De mail was van een klein grafisch eenmansbedrijfje naam doet er even niet toe die mijn domeinnaam over wilde kopen. Ik heb gemaild met de vraag wat ze er voor over zou hebben aangezien ik zelf totaal geen ervaring heb met het verkopen van domeinnamen.
SIDN: Iemand heeft de domeinnaam van mijn bedrijf geregistreerd, wat nu?
De gang naar de rechter staat altijd open, maar is helaas wel aanzienlijk duurder dan de eerste 2 opties. Wel kan de rechter compensatie voor geleden schade toekennen. Iets dat onder de eerste 2 procedures niet kan. De wederpartij wil de domeinnaam verkopen.
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? WebhostingAdvies.nl.
Betrouwbare informatie over website hosting en domeinnamen. Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? Bij het kopen of verkopen van een domeinnaam is het bepalen van de waarde van het desbetreffende domein de eerste horde die u dient te nemen.
domeinnaam verkopen JuridischForum.be.
2, 6 jaar 1 maand geleden 14 aug 2012 1955.: je maakt een overeenkomst op waarbij de WG overeenkomt om X.XXX euro te betalen voor de overdracht van de domeinnaam. Officieel ben je eigenlijk niet de eigenaar" van de domeinnaam.
Kapers in cyberspace, uw domeinnaam gegijzeld? Gevaco Advocaten advocatenkantoor te Beringen, Limburg.
De kaper op de cyberkust is een sluwe zakenman" die de domeinnaam wel aan u wil verkopen, maar hiervoor een duizelingwekkend bedrag vraagt. Of erger nog hij is een concurrent die er niet aan denkt om u uw plaatsje op het internet te gunnen. Wat is een domeinnaam?
Wat is een goede domeinnaam? NextConomy.
Zij gebruiken ook professionele e-mailadressen naam@domein.extensie. Het kiezen van een domeinnaam hangt natuurlijk ook af van jouw intenties. Denk dus op voorhand na over jouw intentie. Ga je een product verkopen of verkoop je jezelf? Kies ik mijn bedrijfs, product of gebruik ik mijn eigen naam?
Domeinnamen verkopen en Domeinnaam parkeren.
Je eigen plek online begint met een domeinnaam! SSL helpt je bij een betrouwbare uitstraling en is in veel gevallen zelfs verplicht. Wij helpen je graag om jouw perfecte domeinnaam met SSL-certificaat te kiezen. Domeinnamen Domeinnaam registreren Domeinnaam verhuizen Domeinnaam doorlinken Domeinnaamprijzen Alles over domeinnamen.
hoe een domeinnaam verkopen? hoe zit dat percies?
eerst wil ik graag weten wat dit betekent; vanzelfsprekend kun je de domeinnaam na het openen van de veiling niet aan iemand verkopen buiten Sitedeals! als ik mijn domeinnaam hier veiling, kan ik niet buiten die website hem verkopen! het is te slecht!
Domeinnaam verkopen.
Schakel over naar Onderwerp Modus. Onderwerp: Domeinnaam verkopen. Bekijk Forum Berichten. Bekijk Blog Berichten. Post Thanks / Like Likes Given. 0 Likes Received. 0 Posts Tagged. 0 Berichten zijn liked. Ik wil mijn domeinnaam verkopen. hoe kan ik dit doen en hoe kom ik te weten wat die waard is.
Nametrade domeinnamen kopen en verkopen.
Bruikbaar voor iedereen. Ook zonder enige technische kennis of trade ervaring kan u op een vlotte manier domeinnamen kopen en verkopen via Nametrade.be. Veilig en betrouwbaar. Via Nametrade als neutrale en betrouwbare tussenpartij bent u verzekerd van een veilige en zekere transactie, zowel koper als verkoper! Ons enthousiast en professioneel team staat permanent voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of de nodige ondersteuning te bieden. Hieronder vindt u enkele getuigenissen van tevreden gebruikers. Zeer vlotte afhandeling, de overdracht was op enkele dagen afgerond. Via Nametrade heb ik enkele domeinnamen kunnen kopen aan een interessante prijs! Prachtige ervaring, bedankt voor de vlotte opvolging en de duidelijke communicatie! Vandewalle IT Manager. We staan voor u klaar! Aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen! Vaak gestelde vragen. Ik bezit al een gelijkaardige domeinnaam, waarom heb ik nog een andere nodig?
Domeinnaam verkopen Domeinnaam Kopen.
Je bent hier: Domeinnaam Kopen Domeinnaam verkopen. Heb jij veel domeinen, maar doe jij met bepaalde domeinnamen niet zoveel? Dan kun je een domeinnaam verkopen. In dit artikel willen wij jou tips geven bij het verkopen, zodat jij er het meeste uit kan halen.
Een domeinnaam voor 25, miljoen euro verkopen?
Registreer op donderdag 1 juni jouw briljante beschikbare domeinnaam en vertel ons via Facebook, Twitter of LinkedIn wat je met deze domeinnaam gaat doen. Dan ontvang je van SIDN een FonQ.nl cadeaubon ter waarde van 10. Lees meer over deze nl-actie! Locatie Dag van De Domeinnaam op 1 juni 2017.: Het Oude Magazijn. 3812 BH Amersfoort. Mede mogelijk gemaakt door.: Deze week populair. Een nl-domeinnaam verkopen voor 25, miljoen?

Contacteer ons