Op zoek naar domeinnaam verkopen?

domeinnaam verkopen
 
Domeinwinkel A be-solutions product Domeinnamen bij BE-SOLUTIONS Domeinbemiddeling, verhuur, verkoop, TOP domeinnamen voor KMO's.
Indien u beschikt over een generieke domeinnaam die u niet meer gebruikt en waarvan dat u vindt dat hij een interessante marktwaarde vertegenwoordigt, kan u overwegen deze naam via onze bemiddeling te verkopen. Wij zorgen voor publicatie op onze website en handelen alle formaliteiten af met de koper.
VibiT Domeinnamen.
Daardoor kan VibiT/Easyhost bvba domeinnamen aan u verkopen en voor u vastleggen. Registratie per jaar. Voor een be domeinnaam naam be extensie kan vastgelegd worden moet uitgezocht worden of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is dat wil zeggen nog door niemand anders geregistreerd werd.
Domeinnaam kopen en verkopen? Te koop 2dehands.be.
Een site om te verkopen? Een site voor uw domein? Ik kan u helpen uw website te maken e. 24 mei 2018 0521: Bruxelles Ixelles. Domeinnaam www.newlondon.be te koop. Info via mail. 23 mei 2018 1740: Knokke-Heist. Domeinnaam www.bookdinners.website te koop.
Kapers in cyberspace, uw domeinnaam gegijzeld? Gevaco Advocaten advocatenkantoor te Beringen, Limburg.
De kaper op de cyberkust is een sluwe zakenman" die de domeinnaam wel aan u wil verkopen, maar hiervoor een duizelingwekkend bedrag vraagt. Of erger nog hij is een concurrent die er niet aan denkt om u uw plaatsje op het internet te gunnen. Wat is een domeinnaam?
Domein Shop.
zzpgezocht.nl is een mooie en sterke domeinnaam, ideaal geschikt om meer bekendheid te krijgen op. 03/06/2018 Aantal keer bekeken: 292 Prijs: 97.00. zorgverzekeringenvergelijken.be is een mooie en sterke domeinnaam, ideaal geschikt om meer. 03/06/2018 Aantal keer bekeken: 587 Prijs: 197.00.
Domeinnaam overnemen of claimen Finnian Columba.
De feiten tonen aan dat de domeinnaam werd geregistreerd hoofdzakelijk om hem te verkopen, verhuren of op een andere wijze over te dragen aan de klager die houder is van het overeenstemmende merk of handelsnaam, vennootschapsnaam, persoonsnaam, enz, of aan een concurrent van de klager, en dit voor een prijs die hoger is dan het bedrag voor de aanschaf of instandhouding van de domeinnaam; 7.
Domeinnaam speelgoed.be levert pak minder op dan gehoopt: ve. Knokke-Heist Het Nieuwsblad.
Zij kochten de domeinnaam veertien jaar geleden op, maar besloten nu toch om die te verkopen. We hebben er eigenlijk nooit iets mee gedaan, zegt Dave Vanhulle 41. Wie naar de website surft, krijgt een behoorlijk verouderde pagina te zien.
Domeinnaam Verkopen DomeinMonster.be.
Tags: domeinnaam aankopen, domeinnaam registreren, domeinnaam verkopen, domeinstudie, domeinverkoop, sedo. Gepost in Domeinnamen Geen Commentaren. Promos Coupons 3. Webwinkel Starten Yazu.be. Volg het hele reilen en zeilen van DomeinMonster.be en ontdek de laatste domein registratie nieuwtjes en promoties op ons blog!
Beleggen in domeinnamen kan veel opbrengen De Tijd.
Geef zelf een reactie. Investeren in domeinnamen is een winstgevende activiteit. In tijden van rode beurskoersen en dalende vastgoedprijzen kan een belegging in domeinnamen een goed alternatief zijn. Vorige week werd de naam pizza.com nog voor 165, miljoen euro verkocht.
Mag je in België domeinnamen met verlies verkopen? ISPam.nl.
Het is moeilijk vol te houden dat een domeinnaam als goed kan worden beschouwd. Dus tenzij het een creatieve Belgische ondernemer lukt om domeinnamen in een doosje te leveren aan de klant, is de verkoop van een domeinnaam een dienst én niet de verkoop van een goed. Het lijkt er dus op dat het Belgische verbod om goederen onder de inkoopprijs te verkopen niet voor domeinnamen geldt.
De waarde van domeinnamen.
Durf te investeren in de domeinnaam van je dromen, de domeinnaam die het beste past bij je business! De domeinnaam kan bijdragen aan meer bezoekersmeer verkopen. De domeinnaam houdt zijn waarde als deze ook de ideale domeinnaam is voor een reeks andere mensen en bedrijven.
Domeinnaam kopen of verkopen. Vergrootglas. caret-down. Drupal. Webhosting. Joomla! Magento. Search. icon-sort-down. icon-user. WordPress. search. sort-down. User.
Er zijn geen verplichtingen of regels bij het bepalen van een prijs voor een domeinnaam. Je kunt zelf bepalen wat je voor een domeinnaam vraagt. Natuurlijk geldt hier wel dat je redelijk moet blijven als je je domeinnaam echt wilt verkopen.

Contacteer ons